Метални гардероби и шкафове за багаж

Метални гардероби и шкафове за багаж
Металните гардероби и шкафовете за багаж са много секционни шкафове, предназначени за съхранение на дрехи и лични вещи. Шкафчетата се различават помежду си предимно по размер и брой секции.  

Шкафчета с малки отделения (4 отделения вертикално) се използват най-често за съхранение на чанти и лични вещи. В супермаркети, хипермаркети и други магазини за самообслужване. Както и за съхранение на ценности в безопасни зони на басейни и фитнес клубове. В зависимост от размера, тези шкафчета имат от 4 до 30 клетки.

Шкафчета с по-големи секции (2 отделения вертикално) се използват като правило за оборудване на съблекални. Които са предназначени за съхранение на облекло. Такива шкафчета винаги могат да се видят в съблекалните на спортни съоръжения (басейни, фитнес клубове). Спортни зали на образователни институции (училища, университети), детски градини. Шкафчета с единични врати  се използват и за оборудване на съблекални в производствени предприятия, сервизни организации, заведения за обществено хранене. И други места, където служителите трябва да се преоблекат в работна униформа и следователно трябва да съхраняват сменяеми дрехи някъде. 

Несъмненото предимство на „големите“ шкафчета пред традиционните гардероби е тяхната компактност, която дава възможност да се оборудва пълноценна удобна съблекалня дори на ограничена площ. Броят на клетките в такива шкафчета варира от 2 до 6.

Дизайнът на шкафчето може да включва закачалки за дрехи, закачалка, допълнителни вентилационни отвори (което е особено важно за оборудването на съблекалните на спортни съоръжения или химическата и хранителната индустрия). Като правило, когато сглобявате шкафче, е възможно да зададете посоката на отваряне на вратата.

Модулите на шкафчетата могат да бъдат свързани помежду си в произволен брой в едно цяло, което дава възможност за икономично и ергономично разпределение на полезната площ на помещението. Ако е необходимо, към завършената конструкция могат да бъдат прикрепени допълнителни модули, като по този начин “увеличават” редовете шкафове. Единична конструкция, състояща се от сгъваеми метални шкафове, е по-стабилна от свободно стоящите шкафове.

Шкафчетата са изработени от стомана с дебелина 0,6-0,8 мм, боядисани с полимерна прахообразна боя – това е трайно покритие, което е устойчиво както на корозия, така и на механични повреди.  

Продукти