Метален гардероб за съблекални HUS ZQ-2144

метален гардероб

Метален гардероб за съблекални HUS ZQ-2144

Металения гардероб  е предназначен за съблекални в спортни зали, аеробик студиа или фитнес центрове. Всеки метален шкаф има секретна брава или механизъм за заключване с катинар (катинара не е включен в цената), който дава добра сигурност на ползвателя,предвидено е място за етикет горе вдясно на вратичката.Вентилационните отвари  в долната част на вратата ще се погрижат за свежестта и вентилациятя  на шкафчето.

Металните гардероби  разполагат с надежден механизъм за заключване секретна брава която ще осигури защитата вашите вещи.

 


Можете да обозначите вашия метален гардероб, като сложите етикет с името си в специално предвидено за целта място.

Вентилационен отворВсеки гардероб разполага с вентилационни отвори на всяка вратичка, които осигуряват проветрение и циркулация на въздуха и се избягва образуването на влага и задържането на неприятни миризми.в него.


Лесен монтажВсички метални гардероби са в разглобен вид и се сглобяват по модулна система изключително лесно и бързо. В приложената инструкция за монтаж, са описани частите на всеки един метален шкаф, както и последователността на съединяването им.

Метални шкафове от серия HUS се доставят в разглобен вид, опаковани в кашон и придружени от подробна инструкция за сглобяване. Всички детайли са надлежно подредени и готови за монтираме след отваряне на кашона.

 

Продукти